Waarmakers

Een team van 38 waarmakers in Utrecht en Amsterdam maakt sinds 2003 scale-ups succesvol met maatwerksoftware. We ontwikkelen slimme webapplicaties en mobiele apps die precies doen wat er nodig is voor jouw succes.

Bij Infi werken nerds. Slimme nerds met een grote liefde voor softwareontwikkeling. Maar wees niet bang, we praten niet in code met je. Bij Infi werken nerds die kunnen communiceren.

Samen maken we jouw ideeën waar. Door kritisch met je mee te denken, je te ontzorgen, je op de hoogte te brengen van de nieuwste technische ontwikkelingen óf juist door je te wijzen op hoe simpel het kan zijn. Noem ons de waarmakers van Infi.

Van start-up naar scale-up en daar voorbij


Als start-up of scale-up krijg je al snel te maken met de vraag: ‘hoe bouw ik mijn eigen IT-afdeling?’ Bij Infi hebben we van die uitdaging ons specialisme gemaakt. Onze teams willen jouw business echt begrijpen. Intussen leren we jouw mensen alles over softwareontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat jij de software krijgt die je nodig hebt om de wereld te veroveren.

Samen dragen we de verantwoordelijkheid om jouw applicatie succesvol te maken. Daarom werken we agile en in hechte samenwerking, afwisselend bij jou en bij ons op kantoor. Eerst koppelen we de technische wensen los van het einddoel. Pas als we daarover in dezelfde taal spreken, beginnen we aan de bouw van je webapplicatie of mobiele app.

Nieuwsgierig naar hoe we dat in de praktijk allemaal waarmaken? Lees bijvoorbeeld onze case study over iChoosr of kijk op onze klantpagina!

Op de hoogte blijven?

Met een druk van een knop (twee eigenlijk) kun je ons volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter. Lees hier ook berichten van buitenaf over ons.

Infi maakt het allemaal waar:

browser-icon

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties op maat waarmee we jouw ideeën waarmaken. Maatwerkapplicaties gebouwd door ambitieuze nerds die niet schrikken van uitdagende logica, complexe databases, datamigraties of betaalomgevingen. Daarnaast verzorgen we ook de hosting, onderhoud en support. Wij willen jouw ideeën fixen. Wil je weten hoe?
Ontdek wat een webapplicatie voor je kan doen >

mobile-icon

Mobiele apps

We zijn nerds met liefde voor softwareontwikkeling, dus ook voor de ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Native apps voor iOS en Android, maar ook voor mobiel gebruik geoptimaliseerde webapplicaties. Wij weten wat erbij komt kijken en hebben de kennis voor web, iOS en Android allemaal in huis. Wil je weten wat het beste bij je past? 
Ontdek wat een mobiele app voor je kan doen >

Wil je met ons je droom waarmaken?

› Kom vooral eens langs voor een kop koffie!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?