Susanne is Infi

Susanne is HR-persoon en cijferfan

Regelneef, mensenmens en cijfernerd

Ook ik speelde als kind op een Atari, maar niet geheel vrijwillig. De voornaamste reden was namelijk dat mijn broer heel graag samen met mij Frogger wilde spelen. Dat vond ik dan ongeveer een half uur leuk, dan was ik er wel weer klaar mee. Computers en software dienen wat mij betreft de mens, ik vind het fantastisch als het zo handig mogelijk werkt. In geval van nood heb ik mijn broer als helpdesk.

Ik kan weer andere dingen. Ik ben van oorsprong grafisch ontwerper en heb jaren in de horeca gewerkt. Daarna ben ik op kantoor gaan werken, waar ik me bezig hield met roostering, personeelszaken, ontwerp en alles wat verder ter tafel kwam. Daarnaast ben ik Equine Assisted Coach, ofwel ik coach mensen met behulp van paarden. Kortom, een gevarieerde carrière tot nu toe.

Regelneef en mensenmens

Ik ben een ware regelneef, die graag dingen zo efficiënt mogelijk indeelt, waardoor iedereen zo fijn mogelijk kan werken en op zijn best is. Ik vond bij Infi mijn plek in een functie waarbij ik die kwaliteiten in kon zetten. En waarin ik kon blijven leren, want nieuwsgierig en leergierig, dat ben ik. Ziehier mijn match met Infi. Ik mocht me al snel (samen met Jiska) storten op alles rondom personeel, met als doel blije Infiërs. Een van mijn andere nerdfactoren zit ‘m in mijn liefde voor Excel, cijfers, filters en overzichten. Verder heb ik een nieuwe liefde, de boekhouding.

In mijn vrije tijd speel ik met mijn honden Wookie en Sambal, ben ik op of rond mijn paard Elmo te vinden, of aan het pixelpiemelen. Mijn favoriete nieuwste woord en equivalent van ‘kommaneuken’, welbekend in de wereld van grafisch ontwerp.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?