Sander is Infi

Sander is project manager

Wie van anderen altijd het beste denkt, leeft met weinig problemen - Rudyard Kipling

We leven in een wereld die continu verandert. Organisaties moeten blijven innoveren om hun bestaansrecht aan te blijven tonen. Innovatie brengt (noodzakelijke) veranderingen met zich mee. Veranderingen met als doel de huidige situatie te verbeteren. Ik geloof binnen dit proces heilig in de kracht van communicatie. Communicatie is de basis om betrokkenheid van medewerkers te verhogen en draagvlak binnen en buiten de organisatie te creëren om de innovaties van de grond te krijgen. Communicatie staat voor het verbinden van en samenwerken met mensen. En daar krijg ik, naast het innoveren zelf, heel veel energie van! Energie die ik in mijn rol als projectmanager wil uitstralen naar mijn collega’s en onze klanten.

Techniek als verbinding

Technologie gaat een steeds grotere kracht tot verbinding zijn. Het zorgt voor nieuwe communicatiemogelijkheden en voor veranderende klantvragen. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij Infi kwam ik er al snel achter dat hier binnen Infi goed over nagedacht wordt. De missie om in de rol van volwaardige partner met een klant mee te bouwen aan de groei van zijn of haar bedrijf sprak me direct heel erg aan. Ik dacht meteen; daar wil ik graag aan bijdragen! Niet alleen een technisch hoogwaardige oplossing bieden voor het buikpijndossier van de klant. Maar er vooral, gezamenlijk en in verbinding met de klant, voor zorgen dat de innovatie praktisch toepasbaar is in hun dagelijkse gang van zaken en direct toegevoegde waarde levert. Hoe gaaf is het om zo’n impact te kunnen leveren?

Naast deze missie werd ik tijdens deze gesprekken geïnfecteerd door het enthousiasme en de passie waarmee mijn gesprekspartners over Infi spraken. Er wordt van elke medewerker gevraagd niet alleen bij Infi, maar ook áán Infi te werken op een manier die bij de persoon past. Tel daar de mensgerichtheid en de mogelijkheden om als mens en professional door te ontwikkelen bij op en ik was verkocht.

Persoonlijk sport ik graag, tennissen en skiën zijn mijn absolute favorieten. Mijn vriendin en ik zijn verder heel goed in reizen, de volgende bestemming wordt Nieuw-Zeeland, hier kijk ik erg naar uit! Ik ben daarnaast niet gelukkiger te maken dan als ik samen met m’n vriendin of met vrienden lekker kan eten en kan genieten van een nieuw (her)uitgevonden wijntje of biertje. Een serie (Game of Thrones en Suits!!) ben ik meestal wel voor te porren.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?