Rutger is Infi

Rutger is developer

Ik heb geleerd goed te communiceren, kritisch te zijn en problemen vanuit verschillende disciplines te benaderen.

Van jongs af aan heb ik een gezonde interesse in computers. Ik speelde graag computerspelletjes en vond het leuk te leren programmeren – maar altijd wel als middel, niet als doel. In groep 7 was daar mijn eerste ‘opdracht’: het maken van de website voor de basisschool. Het werd, zoals je van een 10-jarig jochie kunt verwachten, een knullige halfbakken combinatie van HTML en Flash die (terecht!) nooit het Web heeft gehaald. Maar het begin was er!

Leren communiceren

Na de middelbare school heb ik Artificial Intelligence gestudeerd. Het was voor mij de perfecte combinatie tussen informaticavakken en uitstapjes naar de taalwetenschap en de psychologie. Ik heb veel geleerd en ervaring opgedaan in het bouwen van intelligente computerprogramma's. Voorbeelden hiervan zijn een systeem dat schoolroosters maakt, een programma dat leert patronen te herkennen in zeer uiteenlopende data en een 4-op-een-rij-spelletje waar ik op een gegeven moment niet meer van mijn zelfgeprogrammeerde tegenstander kon winnen.

Maar minstens zo belangrijk is dat ik bij mijn opleiding heb geleerd goed te communiceren, kritisch te zijn en problemen vanuit verschillende disciplines te benaderen. Op dezelfde manier werk ik nu ook bij Infi. Ik kan hier mijn kennis en vaardigheden als middel inzetten om de plannen en ideeën van onze klanten zo goed en volledig mogelijk waar te maken. We zijn allemaal kritisch, we werken altijd vanuit een wens of een doel, en er is een constante wisselwerking tussen klant en ontwikkelaar. Ik ben ervan overtuigd dat dat het beste resultaat oplevert!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?