René is Infi

René is developer

Ik combineer mijn liefde voor wis- en natuurkunde met onderzoeken en uitproberen.

Al van kleins af aan hebben computers en techniek mij gefascineerd. Ik wilde van alles weten hoe het werkte. Er zat maar een ding op: leren, lezen en veel informatie verzamelen over van alles en nog wat. De titel 'nerd' werd al snel mijn geuzennaam.

Met programmeren ben ik op de middelbare school in aanraking gekomen en dit sprak mij direct aan. Het koppelde mijn liefde voor onderwerpen als wis- en natuurkunde met een stukje onderzoeken en uitproberen. Gegeven een probleem, vindt een oplossing zodanig dat dit goed en efficiënt werkt. Dit heeft mij er uiteindelijk ook toe gezet om Informatica te gaan studeren, een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad.

Een Bachelor diploma was voor mij echter nog niet genoeg, ik wilde nog meer kennis opdoen. De keuze viel uiteindelijk op een Master Computer Science, waar ik naast het programmeren ook veel zaken rondom Software Engineering heb geleerd. Bij Infi ligt er naast het leveren van goede software ook nadruk op leren en persoonlijke ontwikkeling. Een ideale keuze voor iemand die vindt dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn.

Amsterdammert

Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer (met een Chileens randje). Zodra Infi interesse toonde om ook in Amsterdam te gaan beginnen, ben ik hier gretig op ingegaan. Het combineert voor mij het beste van twee werelden: de liefde voor het programmeren en de mooiste stad van Nederland.

Naast programmeren, hou ik mezelf vooral bezig met gamen, series en films kijken. Daarnaast heb ik een voorliefde voor de ruimte en de brute kracht achter raketlanceringen, waar software overigens een steeds grotere rol in is gaan spelen.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?