Rasjaad is Infi

Rasjaad is developer

Het vertalen van de wereld naar software is een van de leukste uitdagingen die er is.

Ik weet nog dat mijn docent op de basisschool HTML van een webpagina aan het bekijken was omdat hij wou weten hoe die website een feature had gebouwd. Ik zag toen alleen maar een scherm met tekst die ik niet begreep. Later legde hij mij uit dat die tekst ervoor zorgde dat wij die website konden zien zoals die eruit zag. Ik werd hier meteen enthousiast van en ging nieuwsgierig op onderzoek uit, hoe kon die tekst nou die website laten zien? Deze nieuwsgierigheid was het begin van een levenslange passie: programmeren.

Fast forward

Pas zeven jaar later na mijn 1e jaar elektrotechniek ontdekte ik mijn passie weer en besloot ik ervoor om hiervan mijn beroep te maken. Ik koos ervoor om een bacheler in informatica te doen. Ik leerde hier niet om te programmeren maar om te leren leren. Ook tijdens deze studie begreep ik dat dit beroep een beroep is waar je je continu aan het ontwikkelen bent. Dit maakte mij alleen maar enthousiaster over mijn passie en beroep. Na het behalen van mijn diploma ontstond de vraag: wat nu? Na het zorgvuldig bekijken van mijn opties had ik besloten om mijn kennis verder uit te breiden met nog een studie: de Master software engineering.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?