Patricia is Infi

Patricia is algemeen directeur Utrecht

Sometimes, someone comes into your life, so unexpectedly, takes your heart and changes your life forever.

Osvaldo was die persoon voor mij. Hij was de vader van een Panamese vriendin en voelde alsof mijn opa was. “Patricia, waarom ga je niet studeren? Je laat nu zoveel mooie dingen liggen en ik weet zeker dat je het kan”. Dankzij hem ben ik weer gaan studeren en ben ik nu waar ik ben. Ik geloof erin dat alles in het leven gebeurt met een reden. Dat je altijd positief moet blijven en de kansen die op je pad komen moet pakken en moeilijke dingen niet uit de weg moet gaan.

Dertien jaar geleden kreeg ik bij Infi de kans om in de rol van projectmanager precies dat te doen wat ik leuk vond. Als een spin in het web overzicht houden en mensen,projecten en processen te verbinden. En heel soms miste ik nu juist weer de verbinding met de techniek…

Inmiddels ben ik weer ‘thuis’ bij Infi.

Het voelt super goed om weer onderdeel te zijn van dit bedrijf. Een mooie kans om met daadkracht en verbinding Infi richting te geven,verder te brengen en tegelijkertijd onze mensen gelukkig te houden. Super tof dat ik dat nu kan doen bij een bedrijf waarin de techniek centraal staat (want stiekem bouw ik ook nog wel eens een website of print ik iets met mijn 3D printer ;-)).

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?