Marco is Infi

Marco is developer

Alles is mogelijk. Wonderen duren iets langer.

Mensen vragen wel eens wat ik voor een werk doe en mijn antwoord is dan: “Ik maak oplossingen en vaak hebben die oplossingen de vorm van een computerprogramma.” Het programmeren is slechts een deel daarvan, want om een goede oplossingen te realiseren zijn er nog wat vereisten zoals:

  • Nieuwsgierigheid naar het vraagstuk van de klant.
  • Communicatieve vaardigheden om het probleem helder te krijgen en een beoogde oplossing uit te leggen en te verantwoorden.
  • Stappenplan voor realisatie en implementatie weten op te stellen en uit te voeren.


Alles is mogelijk. Wonderen duren wel iets langer.

We zijn bij Infi met goede en slimme mensen. We leven in een wereld met een overvloed aan digitale voorzieningen en allerlei open-source software. Die combinatie maakt dat echt heel veel kan, maar nog niet dat alles simpel is. De truc is om heel veel dingen wel simpel te maken. “Simplicity is prerequisite for reliability”, volgens Edsger Dijkstra, terwijl Einstein dan weer zegt: “Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler”.

Onze klanten denken weleens dat alles eenvoudig is, door alle mogelijkheden die er zijn. Mijn antwoord is dan: “Alles is mogelijk. Wonderen duren wel iets langer.” Een nuttige bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij met een project is voor mij belangrijk voor mijn motivatie. Mijn doel is vooruitgang kunnen boeken met de mensen om mij heen en ook BIJ de mensen om mij heen. Ik hoop door mijn manier van doen er ook voor te kunnen zorgen dat iedereen in het team aan het einde van het project beter is dan aan het begin: Klant, Infi, alle collega’s, en ikzelf… want er blijft veel te leren!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?