Jiska is Infi

Jiska is HR-manager

We zijn altijd bezig met het leren van nieuwe dingen.

Techniek vind ik niet zo interessant. Dat maakt me een vreemde eend in de bijt van Infi: voor mij zijn computers louter - enigszins frustrerende - gebruiksvoorwerpen. Ik ben vooral geïnteresseerd in mensen en in hoe die met elkaar omgaan: hoe verschillend en hoe hetzelfde ze kunnen zijn, hoe onrechtvaardig en hoe prachtig. Ik vind het heerlijk om anderen te leren kennen en om hun verhalen te verzamelen, maar ik laat me net zo lief in een stil hoekje meevoeren door een mooi boek.

Na mijn studie Literatuurwetenschap ben ik, al meer dan zeven jaar geleden, aan de slag gegaan bij Infi. Naast mijn werk volgde ik nog een opleiding HR-management, maar vooral door trial-and-error leerde ik (samen met de andere Infiërs) aan den lijve hoe goed personeelsmanagement er volgens ons uit moet zien. Eigenlijk ben ik altijd bezig met het leren van nieuwe dingen. Net als al mijn collega’s trouwens: dat bindt ons en maakt ons een slim en superdynamisch bedrijf.

Bruto bedrijfsbreed geluk

Bij Infi ben ik verantwoordelijk voor het verzamelen en vasthouden van een sterke, hechte groep mensen. Het werven van nieuwe collega’s en de persoonlijke ontwikkeling, beoordeling en beloning van de mensen van Infi vormen samen de rode draad in mijn werk. Ik zet me in voor het bruto bedrijfsbreed geluk.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?