Jeroen is Infi

Jeroen is developer

Software Developer is het mooiste beroep in de wereld. Period.

Sinds mijn eerste PC (een 286) ben ik nauwelijks meer weg te krijgen bij de computer. Na een paar jaar krantenwijken en werk in de kas begon me te dagen dat websites en software maken een lucratiever- en vooral ook een véél leukere bijbaan was, en zodoende ben ik sinds de jaren ‘90 bijna non-stop in een of andere mate professioneel bezig geweest met development.

Creatief, maar als Beta

Development is tof, want het is een zeer creatief beroep, maar dan op een echte ‘beta’ manier. Je hoeft niet het soort talent te hebben dat meestal geassocieerd wordt met creatieve beroepen. Dat wil zeggen: je hoeft geen ‘kunstenaar’ in de standaard-zin te zijn. Je hoeft niet brilliant te kunnen tekenen of zingen, maar je moet wel creatief genoeg zijn om computers je wil op te leggen en software te creëren die elke keer weer uniek en nieuw is. Creatief, maar geen ‘kunstenaar’ dus; een ‘professionele nerd’!

Nou is ‘nerd’ tegenwoordig terecht een positieve geuzennaam geworden, en ik val absoluut in die categorie. Bij Infi werken alleen maar gelijkgestemden, wat mij bewoog om er een open sollicitatie te doen. Zodoende ben ik sinds begin 2017 ook Nerd Amongst Nerds. Pretty sweet!

Fulltime?

Okay, ik ben geen fulltime nerd. Hoewel een deel van mijn vrije tijd wel ook aan hobby-programmeerprojecten opgaat, is er ook een goed deel gereserveerd voor e-sports, games, en board games. En als ik geen developer was geworden? Dan waarschijnlijk chefkok: er is niets fijners na een dag hard werken dan lekker koken!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?