Daniel is Infi

Daniel is algemeen directeur

Het recept is simpel: goed werk leveren, goed zorgen voor onze mensen en niet vergeten om te denken aan onze eigen ontwikkeling, als bedrijf én als individuen!

Ik geloof dat je in het leven veel moet lachen en vooral genieten, maar ook dat je de dingen die je doet écht goed moet doen. Ik vind dat je die filosofie bij ons terugvindt. Er wordt veel lol gemaakt bij Infi en er is ontzettend veel energie. Iedereen voelt zich onderdeel van een groeiend bedrijf. Dat combineren we met een cultuur waarin het draait om het bouwen van de beste software, op de best mogelijke manier.

De kracht van continue innovatie

Vanaf het moment dat ik op mijn 8ste mijn geliefde Commodore 64 kreeg van mijn ouders, zitten computers in mijn bloed. Ik geniet intens van het bezig zijn met techniek en de nooit ophoudende innovatie: elk jaar brengt nieuwe mogelijkheden en daarmee ook weer zakelijke kansen. Met Infi willen we een bedrijf zijn dat niet alleen technisch hoogwaardig werk levert, maar ook die innovaties steeds weer bereikbaar kan maken aan onze opdrachtgevers voor praktische toepassingen in hun bedrijfsvoering. Ik geloof dat wij zo met ons werk kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten en ik zie dat ook als onze missie: in de rol van volwaardige partner met een klant meebouwen aan de groei van zijn of haar bedrijf.

Bouwen vanuit 'niets'

Door de jaren heen ben ik me steeds minder gaan bezighouden met technisch uitvoerend werk en naar mijn huidige rol van directeur toegegroeid. De dagelijkse vraagstukken die dit met zich meebrengt zijn uitdagend en het is een mooie bonus om dit te kunnen doen op een inhoudelijk gebied waar mijn hart ligt. De grootste uitdaging was ooit het bouwen van een bedrijf vanuit 'niets'. Inmiddels kunnen we verder vooruit kijken en moeten we zorgen dat we de groei van de laatste jaren vasthouden en uitbreiden. Het recept daarvoor is simpel: goed werk leveren, goed zorgen voor onze mensen en niet vergeten om te denken aan onze eigen ontwikkeling, als bedrijf én als individuen.

Waarom we Infi moesten starten, is voor mij nooit een vraag geweest, eerder een vanzelfsprekendheid. Het waren (en zijn) de juiste mensen bij elkaar met dezelfde ambities. Technisch mooi spul maken en klanten blij maken, daar draait het om. En door dat te doen, kunnen we verschil maken.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?