Wij zijn Infi

Infi is een softwarebedrijf. Wij bouwen software op maat: we helpen je bij het uitwerken van het eerste idee tot de oplevering van het product. We maken vooral webapplicaties en mobiele applicaties.

De kern van Infi is een jong maar ervaren team van de beste nerds die we kunnen vinden. We worden getriggered door uitdagingen: “moeilijke” projecten vinden we leuk.

Daag ons dus uit met je ideeën: wij realiseren ze.

Ons laatste nieuws/blog:

Infi Meetups: brains & beers

Geplaatst door Wolf Hijlkema op 21 januari 2015

Ben jij een software developer? En lijkt het je leuk om met een biertje (of cola) in je hand te praten over de nieuwste ontwikkelingen en ook nog eens iets te leren? Kom dan eens naar één van onze Infi Meetups!

Independer EnergieVergelijker

Geplaatst door Freek Paans op 15 januari 2015

Afgelopen maanden hebben Infi en Independer nauw samengewerkt aan de ontwikkeling van een energievergelijkingssite om het bestaande scala aan vergelijkingsdiensten van Independer mee uit te breiden. Independer liet haar bezoekers tot nog toe hoofdzakelijk verzekeringen met elkaar vergelijken, maar wil met dit nieuwe product inspringen op de vraag van de markt naar een onafhankelijke vergelijker van energie, die eerlijk advies levert en misstanden uit de wereld helpt.