Nieuws/blog

Omleiding rond kantoor Infi Utrecht

Geplaatst door Jiska de Ligt op 31 maart 2014

Vanaf maandag 31 maart 2014 wordt de Vondellaan afgesloten voor ingrijpende werkzaamheden aan de rijbanen. Tijdens deze werkzaamheden kunt u het gebouw Rudolf Magnus, waar Infi kantoor houdt, als volgt bereiken als u ons met de auto komt opzoeken:

Infi is op zoek naar nieuwe nerds!

Geplaatst door Jiska de Ligt op 19 maart 2014

Voor onze vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een technical lead en een junior ontwikkelaar! Ook voor onze vestiging in Rotterdam zijn we op zoek naar een junior ontwikkelaar. 

Infi met de busboot

Geplaatst door Jiska de Ligt op 25 februari 2014

Afgelopen jaar zijn Daniel en Evelien serieuze voorvechters geworden van de Rockefeller Habits en inmiddels zijn de bijbehorende 'kwartaaldoelen' en 'BHAG' geïntegreerde begrippen binnen Infi. Om te vieren dat we ons kwartaaldoel voor Q4 van 2013 hadden gehaald, trakteerden we onszelf vorige week vrijdag op een middagje Rotterdam. Op het programma: een rondvaart met de Splashtours (een waanzinnig amfibievoertuig, dat het beste van een stadsbus en een rondvaartboot in zich verenigt) en een borrel in ons gloednieuwe kantoor in Rotterdam. Reinder verwoordde ons aller sentiment toen hij zei: "Ik had niet gedacht dat ik ooit zoiets zou doen!".

Infi Rotterdam is geopend!

Geplaatst door Evelien Smeenk op 14 februari 2014

De bureaus staan op hun plek, de server is aangesloten, we hebben werkend internet(!!), dus we kunnen los op Calandstraat 56B. We hebben ons gevestigd in het Scheepvaartkwartier, een van de mooiste plekjes van Rotterdam. Vlakbij de Euromast, het Park, de Maas en de Veerhaven. Iedereen is van harte welkom om ons nieuwe pand te komen bewonderen. De officiële opening volgt….

Estimote iBeacons - ervaringen uit de praktijk

Geplaatst door Evelien Smeenk op 6 februari 2014

Bij Infi vinden we het altijd leuk om met nieuwe technologieën te experimenteren. Liefst hebben we deze al uitgeprobeerd voordat de eerste klant ernaar vraagt. Daarom waren we er als de kippen bij om Estimotes te bestellen en ermee aan de slag te gaan. 

Couverts-dashboard voor restaurateurs

Geplaatst door Jiska de Ligt op 29 januari 2014

Bij restaurant-reserveringssite Couverts hebben we een app 'Couverts Dashboard voor restaurateurs' gemaakt.

Hiermee kan de restaurateur eenvoudig zien welke reserveringen in de agenda staan, en kan hij eenvoudig een reservering toevoegen. Op die manier heeft hij altijd de belangrijkste gegevens bij de hand.

De app is geschikt voor iPhone en Android-phone.

< Previous | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Next >